Порталите от групата IndustryInfo.bg – изцяло обновени

Порталите от групата IndustryInfo.bg – изцяло обновени

 

TLL Media представи напълно обновените си информационни портали от групата IndustryInfo.bg, които в продължение на повече от 10 години са основният източник на корпоративни, браншови, пазарни, продуктови и технически новости за специалистите в индустриалния сектор у нас.

 

През годините от създаването си досега IndustryInfo.bg и специализираните му портали за новини в областта на електрониката, автоматизацията, електроапаратурата, осветлението, ОВК и ВиК оборудването, машиностроенето и енергетиката се утвърдиха като уважавани и надеждни уеб платформи, предоставящи на българските доставчици и потребители на индустриално оборудване и инженеринг актуална и качествена информация за случващото се у нас.

 

Новата визия

"Основните цели на осъвременяването на сайтовете бяха в три направления – техническо изпълнение на най-високо ниво, максимална удовлетвореност на широката ни читателска аудитория и многобройните ни рекламодатели, както и гъвкавост на платформата. Вярвам, че успяхме в значителна степен да постигнем и трите", споделя ръководителят на проекта Мирена Русева, отдел Развитие и поддръжка на аудиторията в TLL Media.

 

В продължение на няколко месеца екипът на издателството работи усилено, за да реализира тези цели, и днес резултатът е налице – онлайн платформите са с много по-модерен, опростен и гъвкав дизайн, позволяващ оптимално представяне на редакционното и рекламното съдържание, което улеснява комуникацията с прагматичната и предпочитаща конкретиката инженерна общност. Визията е балансирана и гарантира на дългогодишните читатели и партньори на издателството естествен и хармоничен преход от предходния дизайн. Адаптивният дизайн дава възможност за ползване на цялото съдържание при подобрено потребителско изживяване – от всякакви устройства.

 

"Специалистите, които използват порталите във връзка с работата си, са заети хора и със сигурност ще оценят подобреното бързодействие и организация на информацията. Запазихме и усъвършенствахме вътрешната система за търсене, с която много се гордеем. Благодарение на алгоритъма й, адаптиран към специфичните потребности на потребителите, тя е изключително ефективна и полезна", подчертава Теодора Иванова, издател в TLL Media.

 

Повече възможности

„Доста положителни промени по отношение на съдържанието вече са налице, други са в процес на развитие и подобряване. Те включват повече и по-интересно видео съдържание, нови техники и подходи за списване, по-активна комуникация с потребителите“, коментират редакторите в издателството.

 

Следвайки съвременните тенденции, TLL Media въвежда новости в инструментариума и подобрена оферта за рекламодателите. По-големите и позволяващи повече съдържание банер позиции разширяват възможностите на фирмите да акцентират и информират за нови продукти и технологии по по-ефективен начин.

 

Предлагаме няколко нови рекламни форми, адекватни на изменящите се потребности на рекламодателите. Ще сме в състояние да подкрепяме повече и по-активно техни маркетингови действия и инициативи, свързани с продажбите и комуникациите с потенциалните им клиенти чрез уебинари, обучения, промоции и други.

 

Представители на екипа за обновяването

 

Мариета Кръстева

"Още по-близка до специалистите в индустрията, обновената платформа на IndustryInfo.bg предлага нова визия и модерна архитектура, по-бърз функционален достъп при откриването на търсената информация, категоричност относно качеството и развитието на съдържанието. В ерата на динамично навлизащата дигитализация най-доброто предимство е новият адаптивен дизайн – феновете на мобилните устройства ликуват!"

 

Мариета Кръстева, отдел Продажби и комуникация с клиенти

   
Илияна Христова

"С осъвременяването на визията на порталите се промениха и методите, по които създаваме и публикуваме съдържание. Благодарение на новите функции в администрациите, материалите достигат по-бързо и по-систематизирано до нашата аудитория, чието доверие е най-важно за нас. Постоянният ръст на посещенията е доказателство, че предоставяме качествена информация на читателите, а с обновения вариант на порталите, това се случва в една иновативна и интуитивна платформа."

 

Илиана Христова, отдел Оперативно съдържание и портали

   
Галина Петкова

"Благодарение на адаптивния дизайн на нашите сайтове, те ще са още по-достъпни за заетите професионалисти от аудиторията, като по този начин новините от индустрията ще достигат до тях още по-бързо. В резултат на това очаквам посещаемостта на порталите да увеличи темпа си на растеж през следващите месеци."

 

Галина Петкова, отдел Продажби и комуникация с клиенти

   
Гергана Николова

"Новата визия дава богата функционалност и открива допълнителни възможности за нашите рекламодатели с разширена гама от PR публикации, например новата рубрика за предстоящи уебинари и други формати, които тепърва ще се разгръщат пред нашите потребители."

 

Гергана Николова, отдел Продажби и комуникация с клиенти

   
Георги Иванов

"Новият дизайн на IndustryInfo.bg и неговите специализирани портали осигурява много по-лесна навигация и достъп до съдържанието. Подредбата на рубриките и новините е подчинена на предпочитанията на потребителите според данните, събрани от издателството при развитието на порталите. Рекламните форми и банери са с по-добра видимост, без това да се отразява на достъпа до съдържанието – баланс, който е рядкост в българското интернет пространство."

 

Георги Иванов, отдел Оперативно съдържание и портали

   
Любен Георгиев

"Като издатели сме изключително доволни от резултата на няколкомесечния труд на екипа, който участва в създаването на новите сайтове, и използваме случая да благодарим персонално на Мирена Русева, която ръководеше проекта."

 

Любен Георгиев, издател

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. TLL Media © 2021 Всички права запазени.

Top