Реклама

ПЪЛНО ПОРТФОЛИО СПЕЦИАЛИЗИРАНИ КАНАЛИ ЗА РЕКЛАМА

 

Нашите медийни канали покриват максимално аудиторията, тъй като ползват всички възможни пътища за достигането й.

 

Чрез комбинирането им, вие можете да изградите стратегия за 100% изпълнение на Вашите рекламни цели.

 

 

Предлагани типове канали 

печатни издания, уеб сайтове, мейлинг, справочници.

 

По начин на комуникиране

визии за печатна реклама, уеб банери, съдържателни дисплеи – имиджови и контентни, пиар и адверториъл, новинарско обслужване, мейлинг реклама, справочно представяне.

 

 


канали за

ИНДУСТРИЯТА

канали за

ЕНЕРГЕТИКА

канали за

ЕКОЛОГИЯ

канали за

СГРАДНИ

ИНСТАЛАЦИИ


 

Рекламни възможности за сектор ИНДУСТРИЯ

 

В индустриалния сектор  ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА е с водещи позиции - като основоположник на търговската преса за индустрия и пионер във въвеждането на новите технологии в нея.

 

За индустрията Издателството предлага и най-богатия избор медийни канали за достигане на аудиторията:

 • портала IndustryInfo.bg и специализираните портали за електроника, автоматизация, електро, машиностроене и т.н.
 • електронното и печатно списание Инженеринг ревю,
 • регионалното списание South-East European Industrial Market
 • мейлинг канала за разпространение на новини и рекламни съобщения,
 • каталога на техническите фирми у нас – Български Технически Каталог

 

В зависимост от рекламните цели, които искате да постигнете в индустриалния сектор, можете да изберете най-подходящия канал, за да пренесете рекламното си послание до клиентите си. Комбинирайки два или повече канала, можете да увеличите в различна степен ефекта от рекламата си.

Към пакета, който изберете, могат да бъдат включени и професионална консултация, професионален дизайн на визуалните проекти и редакторски услуги за рекламните текстове.

 

За специални оферти, базирани на вашите рекламни изисквания, се обърнете към отдел Реклама на Издателството на reklama (at) tllmedia.bg или  02 818 3838.


 

Рекламни възможности за сектор ЕНЕРГЕТИКА

 

В сектор Енергетика (конвенционална и ВЕИ) издателство ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА работи от самото си създаване, а от 2010 година издава периодични издания, специално насочени и разпространявани в областта.

За рекламодателите в енергетиката, основните ни канали за реклама са:

 • Списание Енерджи ревю и е-бюлетинът му за новото съдържание
 • Сайтът Energy-Review.bg
 • Каталогът Енерджи Инфо БГ - Кой кой е в българската енергетика
 • Специализираният портал за ЕНЕРГЕТИКА  - PowerIndustry-Bulgaria.com

В зависимост от рекламните цели, които искате да постигнете в енергийния сектор, можете да изберете най-подходящия канал, за да пренесете рекламното си послание до клиентите си. Комбинирайки два или повече канала, ще увеличите в различна степен ефекта от рекламата си.

В пакета, който изберете, ще получите професионална консултация, професионален дизайн на визуалните проекти и редакторски услуги за рекламните текстове.

 

За специални оферти, базирани на вашите рекламни изисквания, се обърнете към отдел Реклама на Издателството на reklama (at) tllmedia.bg, и 02 818 3838.

 


 

 

Рекламни възможности за сектор ЕКОЛОГИЯ

 

В областта на екологията и екологичния инженеринг, списание ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА е единствено по рода си в България. Чрез сайта си Ecology-and-Infrastructure.bg създава уникален електронен рекламен канал за презентиране на продукти, технологии и услуги за екологичния сектор, и тъй като предлага ориентирано към статии специализирано съдържание – и за брандинг и имидж генериране.

В комбинация с новинарския канал за екология – специализирания портал Ecology-Bulgaria.com (част от групата портали IndustryInfo.bg), издателството е в състояние да предложи пакетна оферта с широк обсег и покритие на специализираната аудитория.


Екипът на списанието ще ви помогне за изпълнение на рекламните ви цели и стратегия, за да достигнете настоящите и потенциалните си клиенти. Комбинирайки двата канала, ще увеличите ефекта от рекламата си. В пакета, който изберете, ще получите професионална консултация, професионален дизайн на визуалните проекти и редакторски услуги за рекламните текстове.

 

За специални оферти, базирани на вашите рекламни изисквания, се обърнете към отдел Реклама на Издателството на reklama (at) tllmedia.bg, и 02 818 3838.

 


 

Рекламни възможности за сектор СГРАДНИ ИНСТАЛАЦИИ

 

Издателство ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА издава периодика за професионалисти в областта на сградните инсталации от 2006 г. След създаването на новинарските канали - групата портали IndustryInfo.bg, днес можем да предложим на сектор Сградни инсталации както канал за реклама, базиран на специализирани статии за нови технологии в сферата, така и периодично публикуване на продуктови съобщения и фирмени новости чрез тясно специализирани портали.

Понястоящем в портфолиото медийни канали на издателството в този сектор са:

 • Списание ТД Инсталации – печатни специални броеве и е-списание, е-бюлетин за новото съдържание;
 • Сайтът Tech-Dom.com;
 • Специализираният портал за ЕЛЕКТРОАПАРАТУРА - Electrical-Bulgaria.com;
 • Специализираният портал за ОСВЕТЛЕНИЕ - Lighting-Bulgaria.com;
 • Специализираният портал за ОВК - HVAC-Bulgaria.com;
 • Специализираният портал за ВиК - Water-Bulgaria.com.

 

Комбинирайки няколко от тези канали, ще пренесете рекламното си послание до клиентите си и ще увеличите в различна степен ефекта от рекламата си. В пакета, който изберете, ще получите професионална консултация, професионален дизайн на визуалните проекти и редакторски услуги за рекламните текстове.

 

За специални оферти, базирани на вашите рекламни изисквания, се обърнете към отдел Реклама на Издателството на reklama (at) tllmedia.bg, и 02 818 3838.

 

Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн. TLL Media © 2021 Всички права запазени.

Top